MTM PIPERA LAKE

Becali Imobiliare

Becali Imobiliare

Becali Imobiliare

Becali Imobiliare

Becali Imobiliare

Becali Imobiliare

Becali Imobiliare

Becali Imobiliare

Becali Imobiliare

Becali Imobiliare

Becali Imobiliare

Becali Imobiliare

Becali Imobiliare

Becali Imobiliare

Becali Imobiliare

Becali Imobiliare

Becali Imobiliare

Becali Imobiliare

Devino proprietar in ansamblul rezidential unde natura se imbina perfect cu vibratia orasului!

MTM Pipera Lake este un ansamblu de apartamente ce cuprinde 2, 3 si 4 camere, cu privelisti spectaculoase care oferă cadrul perfect pentru a vă oferi un stil de viata inedit.Complexul rezidential se afla pe malul lacului Pipera, oferindu-ti posibilitatea de recreere in cadrul unei vegetatii luxuriante.

Pe o suprafață de teren ce se intinde pe 26.700 mp, vom construi 10 blocuri cu regim de inaltime P+5. Ansamblul MTM PIPERA LAKE gazduieste peste 700 de apartamente cu suprafete generoase si 820 locuri de parcare supraterane si subterane.

Amplasat într-un cadru natural și la malul lacului Pipera, MTM PIPERA LAKE ofera 10.000 mp de spatii verzi, locuri de joaca sigure pentru copii, spatiu verde pentru promenada, toate acestea prezentand rezidentilor un stil de viata de neegalat.

Ansambulul rezidential este unul sigur, cu acces controlat prin bariere, videointerfon in fiecare apartament si supraveghere video generala 24/7, un loc sigur pentru copii si pentru intreaga familie.

Faza 1

Blocurile 1 si 2

Termen finalizare: Mai 2024

Faza 2

Mai multe detalii in curand

Blocurile 1, 2 si 3 sunt disponibile

Le puteti selecta din imaginea de mai jos pentru a vedea apartamentele.

Apartamente inconjurate de frumusetea naturii.

Pozitionare

MTM Pipera Lake se află în Pipera, in spatele benzinariei OMV, într-o zonă liniștită pe malul Lacului Pipera, in imediata proximitate a Pipera Plaza si la cateva minute distanta de Parcul Herastrau, cu acces imediat la scoli, gradinite, banci, clinici, mall-uri. MTM PIPERA LAKE ofera locuitorilor sai oportunitatea de a locui intr-o zona ferita de zgomotul orasului, dar in acelasi timp usor accesibila catre zonele de interes

Avantaje

Ansamblul rezidential MTM Pipera Lake, construit la cele mai inalte standarde de calitate si siguranta, ofera locuitorilor sai o multitudine de avantaje si dotari:

Iluminat stradal

Confort termic sporit datorita materialelor din clasa superiora

Parcare interioara si exterioara

Acces privata in interiorul ansamblului

Supraveghere video

Proximitate fata de zonele de interes ale orasului

Promenada in apropierea lacului Pipera

Zona ferita de zgomotul orasului

Loc de joaca pentru copii

In incinta ansamblului rezidential MTM Pipera Lake regasim un centru spa & wellness, un concept creat pentru cei care vor sa se rasfete si sa-si mentina un stil de viata sanatos, avand acces catre centrul wellness în orice moment al anului. Acesta va fi dotat cu piscina interioara, zone de masaj, sala de fitness, zona de lounge si restaurant cu vedere catre lacul Pipera.

Finisaje si dotari

Deoarece punem foarte mare pret pe siguranta si satisfactia clientilor nostri, in cadrul ansamblului rezidential MTM PIPERA LAKE folosim doar materiale de inalta calitate, de la producatori nationali si internationali de renume. Aceasta calitate se aplica totodata si furnizorilor de servicii, cei implicati in proiectare, constructie, mentenanta, servicii de curatenie. Obiectivul nostru este acela de a furniza un standard de calitate premium pentru clientii nostri.

Siguranta achizitiei.

Finisaje

 • Zidaria este din caramida POROTHERM N+F, atat la exterior cat si la interior, cu o grosime a peretilor exteriori de 30 cm;
 • Fatada ventilata;
 • Izolatie termica cu vata bazaltica de 10 cm, pentru o foarte buna protectie termica si fonica;
 • Usi intrare antiefractie calitate premium;
 • Usi interior calitate premium;
 • Parchet premium 10 mm;
 • Gresie si faianta import Italia;
 • Geamuri SALAMANDER BLUEVOLUTION 82;
 • Obiecte sanitare si baterii premium;
 • Lifturi SCHINDLER;
 • Casa scarii este placata cu marmura si iluminata prin plafoniere cu LED cu actionare pe senzori de miscare;
 • Incalzire prin pardoseala si ventiloconvectoare in fiecare camera, atat pentru caldura cat si pentru racire, cu pompe de caldura SAMSUNG.

 

Fatada ventilata

Am proiectat acest cartier pentru cei exigenti, care cauta un stil de viata echilibrat si sigur, ansamblul care este completat de facilitati premium si servicii rafinate. Astfel, am ales sa folosim fatada ventilata pentru a creste rezistenta in timp, peretii sa respire si pentru a crea o arhitectura moderna si placuta. Acest sistem de fatada asigura confortul în casa si pastreaza sub control umiditatea din interior.

Fatadele ventilate combina avantajele estetice ale peretilor îmbrăcați cu beneficiile tehnice ale celor mai moderne tehnologii. Spre deosebire de peretii cortina, fatadele ventilate sunt pereti multistrat care permit ventilarea naturala a cladirii, ceea ce inseamna un plus semnificativ de protectie impotriva umezelii. In acest fel va fi mult mai usor ca vara sa pastrati în interiorul cladirii o temperatura mai scazuta, in timp ce iarna puteti conserva mai bine caldura.

Avantajele montarii fatadei ventilate:

 • reduce consumul de energie necesar climatizarii interioare prin eliminarea supraincalzirii  sau racirii excesive a peretilor;
 • impiedica formarea mucegaiului sau a condensului prin asigurarea circulatiei continue a aerului;
 • protejeaza impotriva focului, materialele fiind tratate ignifug;
 • reduce semnificativ impactul fonic;

Izolarea termica se face cu vata minerala bazaltica de 10 cm (vata bazaltica este un material cu o foarte buna permeabilitate la vapori, vaporii din casa sunt transportati în exterior).