Despre proiectMTM LUXURY VILLAS

Becali Imobiliare

Becali Imobiliare

Becali Imobiliare

Becali Imobiliare

Becali Imobiliare

Becali Imobiliare

Becali Imobiliare

Becali Imobiliare

Becali Imobiliare

Becali Imobiliare

Becali Imobiliare

Becali Imobiliare

Becali Imobiliare

Becali Imobiliare

Becali Imobiliare

Becali Imobiliare

Becali Imobiliare

Becali Imobiliare

Vile concepute pentru a va asigura confortul si relaxarea de care aveti nevoie!

MTM Luxury Villas reprezinta un proiect rezidential ce cuprinde un complex de 46 vile de lux tip duplex, ce se desfasoara pe 2 faze, astfel:

Faza 1

26 vile

Termen finalizare: Iulie 2023

Faza 2

20 vile

Termen finalizare: Decembrie 2023

Pozitionare de exceptie

Vilele sunt organizate in front inchis, cu o structura functionala colectiva si cu circulatie auto dedicata. Sunt construite cu materiale de cea mai buna calitate, finisaje premium si baile complet utilate, oferind stilul de viata mult visat, satisfacand astfel cele mai exigente gusturi.

MTM Luxury Villas sunt pline de farmec, dispuse pe 3 niveluri, cu suprafete generoase de 224 mp care te intampina cu un spatiu deschis, cu ferestre generoase ce asigura o vedere spectaculoasa spre gradina tot timpul zilei.

Regim de inaltime P+2E

Fiecare vila are urmatoarea compartimentare:

 • Parter: zona de living si dining, bucatarie, baie si terasa.
 • Etajul 1: 3 dormitoare, dintre care un dormitor matrimonial cu baie proprie, baie principala si doua balcoane.
 • Etajul 2: terasa foarte generoasa, in suprafata de 44,94 mp si un dormitor matrimonial cu baie.

Pozitionare

Complexul de vile este situat in nordul Bucurestiului, zona Pipera. La doar cateva minute de proiect, poti descoperi impreuna cu cei dragi beneficiile oferite de scolile si gradinițele foarte cautate: (Scoala Americana, Cambridge, Scoala Mark Twain si Olga Gudynn), dar si de mall-uri (Jolie Ville Mall, Strip Mall sau Baneasa Shopping City), sau de centre comerciale (Lidl si Mega Image, banci – Banca Transilvania ). De asemenea, vilele sunt pozitionate in proximitatea zonelor de agrement cum ar fi parcul Herastrau, fiind la mica distanta de statiile de metrou Pipera si Aurel Vlaicu.

Avantaje

Vilele sunt special proiectate si construite pentru familii care iubesc spatiile generoase si isi doresc intimitate in spatiul privat. Designul interior si exterior unicat, materialele de constructie folosite, pozitia si panorama reprezinta toate aspecte esentiale pentru o familie cu pretentii care cauta o casa intr-o zona linistita.

Iluminat stradal

Confort termic sporit datorita materialelor din clasa superiorara

Cate 2 locuri de parcare pentru fiecare vila

Gradini spatioase

Supraveghere video

Proximitate fata de zonele de interes ale orasului

Promenada in apropierea lacului Pipera

Centru spa & wellness in apropierea ansamblului

Finisaje si dotari

Finisaje premium si bai complet utilate.

Ansamblul rezidential de vile premium, MTM Luxury Villas, este un ansamblu exclusivist ce face parte din portofoliul BECALI IMOBILIARE, si vine in intampinarea clientilor sai cu finisaje de cea mai buna calitate, de la producatori nationali si internationali, de renume.

 • Zidarie este din caramida Porotherm N+F, atat la exterior cat si la interior, cu o grosime a peretilor exteriori de 30cm;
 • Fatada ventilata;
 • Izolatie termica cu vata bazaltica de 10cm, pentru o foarte buna protectie termica si fonica;
 • Usi intrare antiefractie si usi interior de inalta calitate PREMIUM;
 • Parchet lemn natur;
 • Gresie si faianta EMIL CERAMICA;
 • Geamuri SALAMANDER BLUEVOLUTION 82;
 • Obiecte sanitare si baterii de la PREMIUM;
 • Centrala termica in condensatie, VIESSMAN, de 32 KW;
 • Aer conditionat SAMSUNG;
 • Sistem Smart Home;

 

Instalaţiile termice se vor realiza in varianta incalzirii in pardoseala cu circuite si distribuitoare independente pe fiecare incapere + radiator tip scarita in bai cu robinet termostatat.

Racordari utilitati

Ansamblul de vile va fi racordat la utilitati: apa, canalizare, gaz, curent, toate fiind instalate si functionale, la predarea fiecarei vile.

Smart home

Sistemul smart home schimba modul de functionare traditional a unui spatiu creand o casa inteligenta sigura, confortabila, ecologica, economisind energie oferind confortul maxim.

O casa inteligenta este acea locuinta in care dispozitive tehnologice lucreaza și comunica impreuna prin automatizari pentru a aduce locatarului confort, siguranta, buna dispozitie, timp si consum redus al energiei.

Intr-o casa inteligenta, efortul depus de catre locatar pentru a controla device-urile trebuie sa fie minim, acestea fiind setate si automatizate astfel incat sa se suprapuna peste obiceiurile si rutinele zilnice ale acestuia. Interventia asupra sistemului, atunci cand este realizata, se va face cu usurinta si nu va presupune un efort ridicat.

Fatada ventilata

Am proiectat acest cartier pentru cei exigenti, care cauta un stil de viata echilibrat si sigur, ansamblul care este completat de facilitati premium si servicii rafinate. Astfel, am ales sa folosim fatada ventilata pentru a creste rezistenta in timp, peretii sa respire si pentru a crea o arhitectura moderna si placuta. Acest sistem de fatada asigura confortul în casa si pastreaza sub control umiditatea din interior.

Fatadele ventilate combina avantajele estetice ale peretilor îmbrăcați cu beneficiile tehnice ale celor mai moderne tehnologii. Spre deosebire de peretii cortina, fatadele ventilate sunt pereti multistrat care permit ventilarea naturala a cladirii, ceea ce inseamna un plus semnificativ de protectie impotriva umezelii. In acest fel va fi mult mai usor ca vara sa pastrati în interiorul cladirii o temperatura mai scazuta, in timp ce iarna puteti conserva mai bine caldura.

Izolarea termica se face cu vata minerala bazaltica de 10 cm (vata bazaltica este un material cu o foarte buna permeabilitate la vapori, vaporii din casa sunt transportati în exterior).

Avantajele montarii fatadei ventilate:

 • reduce consumul de energie necesar climatizarii interioare prin eliminarea supraincalzirii  sau racirii excesive a peretilor;
 • impiedica formarea mucegaiului sau a condensului prin asigurarea circulatiei continue a aerului;
 • protejeaza impotriva focului, materialele fiind tratate ignifug;
 • reduce semnificativ impactul fonic;